2023 HEDEFLERİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2023 HEDEFLERİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Abone ol
​​​​​​​Milletvekili Köktaş, Mobilya Sektörü Temsilcileri ile biraraya geldi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun da faliyet gösteren mobilya sektörünün temsilcileriyle, sektörün büyümesi, kümelenmesi, üretim, istihdamın arttırılması, ihracat faliyetleri, talep, öneri ve çözüm noktaları üzerinde görüşmelerde bulundu.

AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) tarafından düzenlenen "Samsun Mobilyası nerede ve ne istiyor" konulu toplantısına katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) Başkanı Bahattin Eker, dernek faliyetleri konusunda bilgiler vererek, sektörün sorun, talep ve önerilerini dile getirdi.

Mobilya sektörünün temsilcileriyle, sektörün büyümesi, kümelenmesi, üretim, istihdamın artırılması, ihracat faliyetleri, talep, öneri ve çözüm noktaları üzerinde görüşmelerde bulunduklarını dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Bugün burada sizlerle karşılıklı istişare kültürüne dayalı, soru cevap şeklinde özellikle sizlerin talep ve önerilerini dinlemek üzere buradayım. İlimizde Mobilya sektörü üretim yaparak, istihdam sağlıyor, ihracat yapıyor, yurtiçi piyasada da farklı illere satışlar yaparak Samsun'umuza katma değer kazandırıyor.

İYİ BİR PAZARLAMAYA İHTİYAÇ VAR

İngiltere, Fransa başta olmak üzere komşu ülkelere de ihracatın yapılıyor olması ekonomik anlamda güzel gelişmeler. Genç kardeşlerimiz sektörde 2. kuşak, 3. kuşak. Bayrağı babalar, amcalar dikmişler şimdiki kardeşlerim de bu bayrağın inmemesi için ilelebet dalgalanması için mücadele edecek olması da ülkemizin gelecek hedeflerine ilerlemesinde önemli adımlar.

Bir işin sürdürülebilir olması, günün şartlarına göre pozisyon alması, taleplere göre ürünün kalitesini ayarlamak ve en önemlisi iyi bir pazarlama yapmasıdır. Günümüzde iyi bir pazarlamaya ihtiyaç var. Arz yeterli değil, arzı haklı kılacak, bir çok çalışma yapmamız gerekecek. Ürünün kalitesiyle, hızlılıkla, ekonomik fiyatıyla rekabet olacak. Bunları yapabilmek için de gerekli volümü artırmamız lazım, yani haftada bir iki takım koltuk, yatak odası yaparak bunun altından kalkamayız. Haftada 5-6-7 kapasitemize göre artırırsak, o zaman maliyetleri düşürebilirsiniz. Bunları yaparken fiziki ortamlar çok önemli, ona göre hareket kabiliyetimizi ortaya koyalım ve başarılı işler yapalım.

2023 HEDEFLERİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Kamu bankalarınca 1 Haziran'da yapılan ortak açıklama ile, yerli üretim yapan mobilya sektörünü desteklemek amacıyla 6 ay ödemesiz ve düşük faizli kredi destek kampanyası başlatılmıştı. Konut avantajıyla birlikte hem insanların yeni evlerine hem de evlenecek çiftlerin mobilya almak istemesiyle hareketli bir süreç yaşandığını duyuyoruz, bu da bizi mutlu ediyor.

Önemli bir süreçten geçmeye devam ediyoruz. Hükümetimiz tarafından hazırlanan destek paketleriyle; esnafımızın, KOBİ'lerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Sizlerinde desteği ile güçlü Türkiye'nin güçlü ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak için hep birlikte çalışacağız." diyerek sözlerine son verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAHATTİN KÖSE KADRO DIŞI BIRAKILDIÖnceki Haber

BAHATTİN KÖSE KADRO DIŞI BIRAKILDI

SAMSUN'DA TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 1 YARALISonraki Haber

SAMSUN'DA TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖL...

Yorum Yazın

MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı
Salıpazarı’nda Mahalle Mahalle Seçim Sonuçları
Hüseyin Dündar Mazbatasını Aldı
Seçim Kurulu MHP’nin İtirazı Ret Etti
Çarşamba’da Muhtarlık Seçimlerinde Cinayet
MHP Salıpazarı Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti
Osman Yüksel, Oyunu Kullandı