AK PARTİ 12 İLÇEDE KONGRELERİNİ TAMAMLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ 12 İLÇEDE KONGRELERİNİ TAMAMLADI
Abone ol
​​​​​​​AK Parti Samsun İl Başkanlığı, bugün gerçekleştirilen Yakakent ve Alaçam kongreleri ile toplamda 12 ilçenin olağan kongresini tamamlamış oldu. Her iki ilçede de mevcut başkanlar tek liste ile girdikleri seçimlerde güven tazelediler.

Pandemi nedeniyle ara verilen ilçe kongrelerini tamamlamak adına hızlı bir planlama yapan AK Parti Samsun İl Başkanlığı, iki ilçe kongresini daha tamamladı. Haftaya 10 ilçe kongresini tamamlayarak giren AK Parti Samsun İl Başkanlığı, bugün gerçekleşen 2 ilçe kongresi ile tamamlanan ilçe kongresi sayısını 12’ye çıkardı. Yarın gerçekleşecek olan Asarcık ve Kavak ilçe kongreleri ile tamamlanmış ilçe kongre sayısı 14’e çıkmış olacak. Kalan 3 ilçe kongresinin de önümüzdeki hafta sonu tamamlanması planlanıyor.

SOSYAL MESAFEYE BÜYÜK ÖNEM

Pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına azami dikkat gösterilen günün ilk kongresinde mevcut başkan Saliha Korkmaz, yeniden Yakakent İlçe Başkanı oldu. Saliha Korkmaz’ın yönetiminde şu isimler yer aldı:

ASIL LİSTE:

ZAFER PARALI

ALİ AVCI

ORHAN İLHAN

FATİH KOCABAŞ

NİLÜFER ERDOĞAN

ALİ COŞKUN

MECİT BAŞ

SEZAİ DURHAT

ZÜLEYHA SARI

AYKUT ŞEN

YEDEK LİSTE:

SELVA ÖZDEMİR

YAŞAR DEMİR

ALİ RIZA SAK

YELİZ SARIBAŞ

SAİM UZUN

AHMET DEMİR

ALAÇAM’DA  HASAN ÖZDEMİR

Alaçam’da da mevcut başkan Hasan Özdemir başkanlığında tek liste ile gerçekleşen kongrede Başkan Özdemir kullanılan bütün oyları alarak yeniden ilçe başkanı oldu.

ASIL LİSTE:

GÜRHAN BATI

FEHİME TÜRK

NİHAT CAN

BÜŞRA ÇELİK

HASAN SAĞLIK

MERİH YILMAZ

ALİ FİKRİ AKÇAY

ŞABAN YILMAZ

ALİ EROĞLU

SALİM KARATAŞ

MUSTAFA EREN

ÇİĞDEM DAL

UFUK UYANIK

KENAN ATAY

YEDEK LİSTE:

MUSTAFA GÜLERYÜZ

EROL ALVER

YILMAZ ÇOR

ARİF ÖZDEMİR

DURMUŞ YALÇIN

AYDIN SARUHAN

KÜBRA NUR SAKA

BEGÜM HELVACI

Gerçekleşen kongrelere; AK Parti Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatörü Dr. Adnan Günnar, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, Cumhur İttifakı MHP belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleri, diğer siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, geçmiş dönemde her iki ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda teşkilat mensubu ve delegeler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ PARTİ USTA’YI KARŞILAYACAKÖnceki Haber

İYİ PARTİ USTA’YI KARŞILAYACAK

65 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLARA "FİZYOTERAPİ SEANSI"Sonraki Haber

65 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLARA "FİZYOTERAP...

Yorum Yazın