BAŞKAN DEMİR: KIRSAL ALTYAPIYI BİTİREN İLK ŞEHİR OLACAĞIZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN DEMİR: KIRSAL ALTYAPIYI BİTİREN İLK ŞEHİR OLACAĞIZ
Abone ol
​​​​​​​Terme ilçesinde incelemelerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Türkiye’de kırsal altyapıyı bitiren ilk şehir olacağız. Örnek bir belediyecilik sergileyeceğiz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme ilçesinde birtakım incelemelerde bulundu. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar ile birlikte Bafracalı, Muratlı, Taşpınar, Çanaklı ve İmanalisi Mahallelerinde tamamlanan yol çalışmalarını inceleyen Başkan Demir ardından mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

20 AYRI YERDE ÇALIŞIYORUZ

Seçim döneminde söz verdiği gibi Samsun’da 950 mahalleyi tek tek ziyaret edeceğini belirten Başkan Demir, “Şu ana kadar 100’e yakın mahallemizi ziyaret ettik. Bu mahalleleri ziyaret ederken yapacak olduğumuz çalışmaları da inceleyip, onları görüp, sizlerin de kanaatlerinizi almak. Şu anda Terme’de 20 ayrı yerde çalışma yapıyoruz. 48 kilometre yolu tamamladık. Yüzde 60 seviyesindeyiz. Beton yol çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Terme’de programı tamamlıyoruz” dedi.

GECE GÜNDÜZ YOLLARDAYIZ

Samsun’un Türkiye’de kırsal nüfusu en yoğun olan illerden olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, “Bütün ilçelerimizi olduğu gibi Terme’yi bir şehir hüviyetinde görüyoruz. Görevi devraldığımız günden bu yana çalışmalarımız sürüyor. İlçe ve büyükşehir ayrımını da kaldırdık. Güç, imkan ve kabiliyetler birleştirildiğinde verimlilik artar. Bütün mahallelerimizin 3,5 yıl sonra alt yapıları tamamlanmış olacak. Bir sonraki seçimde vatandaşımız gelip ‘benim yolum yapılmadı’ demeyecek. Türkiye’de kırsal altyapıyı bitiren ilk şehir olacağız. Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bunun için de gece gündüz yollardayız. Mesai kavramımız yok. Önümüzde yapacak çok işimiz var. Türkiye’ye örnek bir belediyeciliği sergileyeceğimizi seçim döneminde söylemiştim” diye konuştu.

TRAFİK RAHATLAYACAK

Terme ilçesinde gerçekleştirilecek projeler ile ilgili bilgi veren Başkan Demir, “Terme merkezindeki ırmağı genişleteceğiz. Kamulaştırıp 80 metreye çıkaracağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Fiskobirlik’in olduğu bölgeye belediye binası, hükümet konağı ve büyükşehirin hizmet binası yapılacak. Terme’nin merkezini oraya taşıyacağız. Terme güzel bir meydana kavuşmuş olacak. 25 metrelik büyük bir bulvar yapıyoruz. Projeleri tamamlandı. Hastanenin oradan başlıyor, Terme’yi dolanarak Ordu yoluna gidiyor. Terme’de trafik müthiş bir şekilde rahatlayacak. Önümüzdeki yıl inşasına başlayacağız” şeklinde konuştu.

 

  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DÜĞÜN YAPACAKLAR DİKKAT! VELİLİKTEN YENİ KARARÖnceki Haber

DÜĞÜN YAPACAKLAR DİKKAT! VELİLİKTEN YENİ...

DÜĞÜN,NİŞAN VE KINA GECELERİNE SIKI DENETİMSonraki Haber

DÜĞÜN,NİŞAN VE KINA GECELERİNE SIKI DENE...

Yorum Yazın

Başkan Yardımcılığı’na Hayrettin Akman Getirildi
MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı
Salıpazarı’nda Mahalle Mahalle Seçim Sonuçları
Hüseyin Dündar Mazbatasını Aldı
Seçim Kurulu MHP’nin İtirazı Ret Etti
Çarşamba’da Muhtarlık Seçimlerinde Cinayet
MHP Salıpazarı Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti