BAŞKANDAN TELSİZ ANONSLU KUTLAMA       

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKANDAN TELSİZ ANONSLU KUTLAMA       
Abone ol
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, zabıta teşkilatının 194. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle telsizle anons geçerek tüm zabıtaların haftasını kutladı.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında ülke genelinde kamu düzeni için özveri ile görevini icra eden belediye zabıta personelinin bu yıl 194'üncü Zabıta Haftasını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yaptığı telsiz anons ile kutladı. Vatandaşların huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevlerini özverili bir şekilde sürdüren kamu düzenini sağlayan, belediyenin kolluk kuvveti zabıta memurları, bu günde tebrikleri kabul ediyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ta belediyede Makam odasındaki telsizle anons geçerek zabıtların haftasını kutladı ve görevlerinde başarı diledi.

Telsiz konuşmasında zabıta personeline Değerli mesai arkadaşlarım. Zabıta Haftanızı kutluyorum. Hepinize sağlıklı ve başarılı görevler diliyorum diyerek seslenen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," İlçemizin güven ve refahı için hepiniz çok önemlisiniz. Tüm zabıtalarımıza başarılı görevler diliyorum" dedi. Telsizden anonsu duyan zabıtalar da Başkan Demirtaş'a karşılık vererek, teşekkürlerini ilettiler.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak ilçe genelinde yaşam kalitesinin her geçen gün artmasında zabıta personelinin büyük emeği olduğunu ifade eden  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, zabıtanın önemine değinerek, şunları söyledi:

"Yaptığı uygulama ve denetimlerle halkımızın esenliği için çalışan zabıta personelimiz kentimizin huzurlu bir kent olmasında büyük rol oynamaktadır. Günün 24 saati her an vatandaşımıza bir telefon kadar yakın olarak hizmetin olduğu her alanda görev almaktadır.Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta İlkadım Belediyesi Zabıta Teşkilatımız olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FINDIK İHRACATINDA CUMHURİYET TARİHİNİN REKORUÖnceki Haber

FINDIK İHRACATINDA CUMHURİYET TARİHİNİN...

SALIPAZARI’NDA KAZA! 2 YARALISonraki Haber

SALIPAZARI’NDA KAZA! 2 YARALI

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Feromon Tuzaklar Kuruldu
Karaca’dan Dündar’a Tebrik Ziyareti
Küflenen Ekmeği Tüketmeyin!
Başkan Karaca İlk Nikâhını Kıydı
Muhtarlar Göreve Başladı
Başkan Yardımcılığı’na Hayrettin Akman Getirildi
MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı