BÜYÜKŞEHİR YARALARI SARIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR YARALARI SARIYOR
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çarşamba ve Salıpazarı ilçeleri ile selin vurduğu Giresun’da ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını, yaraların sarılması için devletin tüm birimleriyle vatandaşın yanında olduğunu dile getirdi.

Giresun’da etkili olan ve can kayıplarının yaşandığı sel ve heyelanın ardından bölgede arama-kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. İlk andan itibaren Giresun’a yardım elini uzatan Samsun Büyükşehir Belediyesi, iş makineleri ve ekiplerini bölgeye sevk etti. SASKİ, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Giresun’da vatandaşlara yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un Çarşamba ve Salıpazarı ilçelerinde de etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle gece-gündüz çalışıyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, selin vurduğu Giresun’a destek istenmesi nedeniyle ekiplerin ilk andan itibaren ulaştığını belirterek, “Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak iş makinelerimizle, teknik personelimizle orada bulunuyoruz. SASKİ, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerimiz Giresun halkının yanında. Daha fazla mağduriyet yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Çarşamba ve Salıpazarı ilçelerinde meydana gelen sel nedeniyle yaşanan sıkıntıların giderilmesi içinde ayrı bir ekibin bu bölgelerde çalıştığını belirten Başkan Demir şunları söyledi:
“Bölgemizde can kaybı olmaması tek tesellimiz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında sahada çalışıyorlar. İlçelerimizin
bütün içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, şebeke suyu bundan daha büyük ölçekli yağmurlara da yeterli olacak şekilde yapılacak. Altyapı ve üst yapısıyla Samsun’u en iyi şekilde geleceğe taşıyacağız. Altyapılarımız tamamlandığında bir daha Allah’ın izniyle böyle sorunlarla karşılaşmayacağız” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ PARTİ SALIPAZARI’NDA SORUNLARI DİNLEDİÖnceki Haber

İYİ PARTİ SALIPAZARI’NDA SORUNLARI DİNLE...

MİNİBÜS İLE KAMYON ÇARPIŞTI! 1 ÖLÜ, 6 YARALISonraki Haber

MİNİBÜS İLE KAMYON ÇARPIŞTI! 1 ÖLÜ, 6 YA...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Feromon Tuzaklar Kuruldu
Karaca’dan Dündar’a Tebrik Ziyareti
Küflenen Ekmeği Tüketmeyin!
Başkan Karaca İlk Nikâhını Kıydı
Muhtarlar Göreve Başladı
Başkan Yardımcılığı’na Hayrettin Akman Getirildi
MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı