ÇARŞAMBA “MEDYA AKADEMİSİ” BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇARŞAMBA “MEDYA AKADEMİSİ” BAŞLADI
Abone ol
​​​​​​​Çarşamba Belediyesi’nin gençlere yönelik organize ettiği Çarşamba Medya Akademisi 2 Kasım Pazartesi günü Çarşamba Öğretmen evinde başladı. Yapılan başvurular arasından, uygun bulunan 150 kişi ile online mülakat yapıldı ve başarılı olan 53 kişi eğitim almaya hak kazandı.

Sosyal medya, metin yazarlığı, haber yazma teknikleri, fotoğraf çekimi, temel tasarım teknikleri, video çekim dersleri ve daha pek çok farklı alanda derslerin verileceği ve 7 gün sürecek olan Akademi 2-9 Kasım 2020 günleri, 10:00- 17:30 saatleri arasında Çarşamba Öğretmenevinde yapılıyor.

Çarşamba Medya Akademisi’nde açılış konuşmasını Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan yaptı ve öğrencilere başarılar diledi.

Öğrenciler ile ilk buluşan isim “Etkili İletişim ve İnsan Psikolojisi” konulu dersi ile eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan oldu. Akademi’de öğrenciler ünlü televizyoncu ve spor yorumcusu Haldun Domaç’tan “Televizyon Yayıncılığı”, A-Spor program yapımcısı ve sunucu Mustafa Göksu’dan “Program Sunuculuğu-Spikerlik ve Diksiyon”, dijital medya yazarı ve sosyal medya uzmanı Ahmet Melih Karauğuz’dan “Yeni Medya”, yazar Emine Şimşek’den “Metin Yazarlığı” konularında interaktif bir eğitim ortamında bir araya gelerek, dersler alacak.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Çarşamba Medya Akademisine önemli sayıda başvuru oldu, öncelikle ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Özellikle gelişen dünyanın, gelişen çağın daha çok önem kazandırdığı sosyal medya, kişisel gelişim, iletişim gibi konularda, zaten bir potansiyeli olan arkadaşlara bu eğitimler aracılığı ile ne verebiliriz, bundan biz ne kazanabiliriz onu da görmüş olacağız. İlçemizde İletişim Fakültesi’ne ev sahipliği yapıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızdan da çok güzel tepkiler aldık. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha farklı projeler ile Çarşamba Belediyesi olarak yine gençlerle beraber olacağız. Hepinize iyi dersler ve başarılar diliyorum” dedi.

Çarşamba Medya Akademisi’ne katılımcılar, başvuru formlarının değerlendirilmesi sonrası gerçekleşen online mülakat ile seçildi. Çarşamba Medya Akademisi’nde başarılı katılımcılar ödüllendirilecek ve sertifika verilecek. Eğitim sonrası her katılımcı bitirme projesi hazırlayacak, başarı durumuna göre tam zamanlı/yarı zamanlı iş imkanı sağlanacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FINDIK İHRACATINDA DÜŞÜŞ SÜRÜYORÖnceki Haber

FINDIK İHRACATINDA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

BAŞKAN AKSU'DAN AÇIKLAMALARSonraki Haber

BAŞKAN AKSU'DAN AÇIKLAMALAR

Yorum Yazın

Başkan Karaca İlk Nikâhını Kıydı
Muhtarlar Göreve Başladı
Başkan Yardımcılığı’na Hayrettin Akman Getirildi
MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı
Salıpazarı’nda Mahalle Mahalle Seçim Sonuçları
Hüseyin Dündar Mazbatasını Aldı
Seçim Kurulu MHP’nin İtirazı Ret Etti