ERTUĞRUL SAĞLAM “İSTİFA ETMEDİM”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERTUĞRUL SAĞLAM “İSTİFA ETMEDİM”
Abone ol
TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor ile yolları ayrılan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yaşanan durumdan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Sağlam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, büyük bir hasret ve heyecanla Samsunspor'da teknik direktörlüğe başladığını aktardı.

Göreve geldiklerinde TFF 2. Lig'de liderin 6 puan gerisinde olduklarını ancak 10 puan farkla TFF 1. Lig'e yükseldiklerini hatırlatan Sağlam, "Bu sezon pandemi şartları, önemli oyuncuların sakatlık süreleri, son haftalardaki saha dışı tuhaf gelişmeler ve içeride uğraşmak zorunda kaldığımız sorunlar, camianın 10 yıllık hayalinin gerçekleşmemesinde önemli etken oldu. Tüm bu olumsuzluklara karşın 70 puan toplayıp, sezonu Süper Lig'e doğrudan yükselen rakiplerimizle aynı puanla tamamlamamızı başarısızlık olarak değerlendiremeyiz." ifadelerini kullandı.

"Son maçın ardından duyduğumuz, gördüğümüz ve bir şekilde bize iletilen şu anda detaylandıramayacağım bazı olaylar, sezon içinde tahmin edilenden çok daha farklı, beklenmedik rakiplerle de mücadele ettiğimiz gerçeğini yüzümüze vurdu." değerlendirmesinde bulunan Sağlam, şu görüşlerini paylaştı:

"Samsunspor'a aidiyetini geçmişte olduğu gibi bu sezon içinde de maddi ve manevi olarak kanıtlamış biri olarak, bu veda şeklinin içime sinmediğini belirtmek istiyorum. Vurgulamak istediğim bir başka önemli konu da daha önce ifade ettiğim şekilde sözleşme şartlarının gereği konusunda anlaşma isteğime ve fedakarlık yapma talebime kulüp yetkililerinin cevap vermemesi nedeniyle, ayrılık süreci iddia edilenin aksine istifamla sonuçlanmamıştır. Görev süremiz boyunca yanımızda olan, bizimle sevinip bizimle üzülen, destekleri ile bize güç veren Samsunspor sevgisini kendi kişisel hesaplaşmalarından ve menfaatlerinden önde tutan herkese minnettarım."

Sağlam son olarak, "Altınordu maçının son düdüğü sonrası hayal kırıklığı ve duygu yoğunluğu yaşadığımız anda tribünden ağza alınmayacak sözler sarf eden 3-5 kişiye göstermiş olduğum tepki nedeniyle de üzüntümü belirtmek isterim. Gerek sosyal medya gerekse diğer iletişim araçlarıyla bize sevgilerini yollayan taraftarlarımıza yürekten teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım Samsunspor camiası hak ettiği Süper Lig'e en kısa sürede ulaşır ve büyük taraftarı ile gururumuz olmaya devam eder." diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
764 KÖY VE MAHALLEDE SEÇMEN SANDIK BAŞINA GİDİYORÖnceki Haber

764 KÖY VE MAHALLEDE SEÇMEN SANDIK BAŞIN...

SAMSUN’DA SİLAH OPERASYONU!Sonraki Haber

SAMSUN’DA SİLAH OPERASYONU!

Yorum Yazın

Başkan Karaca İlk Nikâhını Kıydı
Muhtarlar Göreve Başladı
Başkan Yardımcılığı’na Hayrettin Akman Getirildi
MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı
Salıpazarı’nda Mahalle Mahalle Seçim Sonuçları
Hüseyin Dündar Mazbatasını Aldı
Seçim Kurulu MHP’nin İtirazı Ret Etti