İST-SAL-DER 10. YILINI KUTLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İST-SAL-DER 10. YILINI KUTLADI
Abone ol
İstanbul Bağcılar’da faaliyet gösteren İstanbul-Samsun-Salıpazarılılar Derneiği (İST-SAL-DER) kuruluşunun 10. Yılını kutladı.

Bağcılar Anatolia Düğün Salonun’da yapılan 10. Yıl kutlamalarına Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin, Türkiye Fedarosyonlar Birliği Başkanı Kaya Aşçı, SADEF Kurucu Başkanı Müslüm Çamur, Kağıthane Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Bilgin, Salıpazarılı Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

“SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN TAŞKINLIK MI YAPALIM?”

Açılış konuşmasını yapan İST.SAL-DER. Başkanı Hasan Keskin davetlileri tek tek selamlarken derneğin faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Keskin “ Sesimizi duyurmak için taşkınlık yapmamız gerekiyor. Suriyelileri içimize sığdırdık. Ama onlara gösterdiğimiz hassasiyeti Türmen kardeşlerimize gösteremedik. Çin’de zulme uğrayan kardeşlerimizin sesini duyalım,dururalım. Hiç bir şey yapamıyorsak kınıyalım.

“HAK ETMEDİĞİ MAKAMI BİRİNE VERMEK HARAMDIR”

Burada bazı Dernek Başkanları bizleri eleştiriyormuş.İST-SAL-DER. Şakşakçı derneği değildir. Mütevelli Heyeti seçimlerini kaybedenler bizleri eleştiriyormuş. Eğer sen bir yerlere başkan olmak istiyorsan önce geleceksin halkın içinde olacaksın. Hak etmediği bir makamı bir yöneticiye vermek bana göre haramdır. Biz 2009 yılından beri bu kurumu bırakmadık. Kurucusundan yöneticisine, eski başkanlarından şimdiki yönetime kadar herkez birlik ve beraberlik içerisinde bu derneği bu günlere taşıdı.

KAPIMIZI VE YÜREĞİMİZİ AÇTIK”

Biz Dernek olarak bütün siyasi partilere ve idarecilere kapımızı açtık, yüreğimizi açtık. Sizinleyiz dedik. Bir milletvekili bana telefonunu verdiyse o telefona bakacak. Seçim bittikten sonra bizlerle işi bitenleri buraya davet etmedim.

“İŞ ADAMLARI DERNEĞİNİ KURUYORUZ”

Yılbaşından sonra İstanbul-Samsun- Salıpazarılılar İş Adamları Derneğini kuruyoruz. Bizim sadece Bağcılar’da 30 bin işçi çalıştıran iş admalarımız var. Biz güçlerimizi bir araya getireceğiz. Birlik olacağız. Güçlü olacağız. Olmaz demeyin, inanınca, isteyince her şey oluyor.”dedi.

Programda Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Kaya Aşçı’da birer konuşma yaptı. Konuşmların ardından ses sanatçıları Hüseyin Şimşek, Hasan Çebi ve Şeyma Karadeniz sahne aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EŞİNİ DARBEDEN KOCA TUTUKLANDIÖnceki Haber

EŞİNİ DARBEDEN KOCA TUTUKLANDI

DEAŞ ŞÜPHELİSİ IRAK UYRUKLU 14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDISonraki Haber

DEAŞ ŞÜPHELİSİ IRAK UYRUKLU 14 KİŞİ GÖZA...

Yorum Yazın