KİTABIN GELİRİNİ AFAD'A BAĞIŞLAYACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KİTABIN GELİRİNİ AFAD'A BAĞIŞLAYACAK
Abone ol
​​​​​​​'Gönül Sesimi Duyan Var mı?' adlı kitabı ile Bulvar AVM'de okuyucuları ile buluşan Yazar Fatma Altuntaş, kitabın gelirini AFAD'a bağışlayacağını açıkladı. 

Milli Mücadelenin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Samsun Çarşı 1919 tarafından üçüncüsü düzenlenen Kadın Emeği Festivali'ne Yazar Fatma Altuntaş 'Gönül Sesimi Duyan Var mı?' adlı kitabı ile katılarak kitapseverlere imza dağıttı. Kadın emekçilerinin ve engelli vatandaşların desteğiyle Bulvar AVM’de gerçekleştirilen imza gününe katılım yoğun oldu. 

BEN DE VARAIM AFAD

Yazar Fatma Altuntaş, "Bildiğimiz gibi  pandemiyle başlayan, yangınlarla ve sellerle devam eden çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bir çok insanımızı, afetlerden dolayı kaybettik. Hayatta kalanların çoğu da da zor şartlarda hayatını idame etmeye çalışıyor. Yaşanan bu üzücü durumlar karşısında vicdan sahibi her insan gibi ben de kendi adıma harekete geçmek istedim. Dostlarımla birlikte bu süreçte zor durumdaki insanlara destek olmak için festivalde kitabımı hayırsever insanlarla buluşturuyorum. Kitaptan elde edeceğimiz gelirleri inşallah AFAD kurumunun organize ettiği 'Ben de Varım AFAD” isimli kampanyaya bağışlayacağım "dedi. 

ÇOK KİŞİYE ULAŞMAK İSTİYORUZ 

Kitap ile ilgili bilgi veren Yazar Fatma Altuntaş, "Daha önce bir roman yazma girişimim olmuştu. 'Gönül Sesimi Duyan Var mı? ' isimli son kitabımda bir çığlığın sesini yansıtmak istedim. Babamı ve abimi kaybetmek benim için bir dönüm noktası olmuştu. Gerek yaşadığım bu deneyim ve gerekse etrafımda gerçekleşen deprem, sel gibi afetlerde kaybettiğimiz ya da hayata tutunmaya çalışan insanların manevi çığlıkları bana hayatın faniliğini, ölüm gerçeğini ve aynı zamanda da her koşulda hayata tutunmanın önemini gösterdi. Kitabımda da bu konuları işlemeye çalıştım. Eşimin öğretmen olması vesilesiyle eğitimci dostlarımızla da bir araya gelerek söyleşiler düzenliyoruz. Sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlar düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Onların taleplerini dikkate alarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gönüllü katılımcı dostlarımızın destekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu ve benzeri sosyal sorumluluk çalışmalarıyla daha fazla kitleye ulaşarak onların dertlerine derman olmayı arzu ediyoruz "ifadelerini kullandı. 

Milli Mücadelenin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Samsun Çarşı 1919 tarafından üçüncüsü düzenlenen Kadın Emeği Festivali'ne Yazar Fatma Altuntaş 'Gönül Sesimi Duyan Var mı?' adlı kitabı ile katılarak kitapseverlere imza dağıttı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UYUŞTURUCU OPERASYONU!5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDIÖnceki Haber

UYUŞTURUCU OPERASYONU!5 ŞÜPHELİ TUTUKLAN...

BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİ DEVAM EDİYORSonraki Haber

BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİ DEVAM EDİ...

Yorum Yazın

Başkan Karaca İlk Nikâhını Kıydı
Muhtarlar Göreve Başladı
Başkan Yardımcılığı’na Hayrettin Akman Getirildi
MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı
Salıpazarı’nda Mahalle Mahalle Seçim Sonuçları
Hüseyin Dündar Mazbatasını Aldı
Seçim Kurulu MHP’nin İtirazı Ret Etti