SAMSUN TARIM FUARI 5. KEZ KAPILARINI AÇTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAMSUN TARIM FUARI 5. KEZ KAPILARINI AÇTI
Abone ol
TÜYAP tarafından düzenlenen ve tarım sektörünü bir araya getiren Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. 29 Eylül tarihine kadar açık kalacak olan fuar ilk günden büyük ilgi gördü.

Samsun 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 2019 Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK, Samsun Milletvekili Sayın Kemal ZEYBEK, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Mustafa DEMİR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Sayın Salih Zeki MURZİOĞLU, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Günhan ULUSOY, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Bayram AY, Vezirköprü İlçe Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sadık EDİS ve TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Sayın Cihat ALAGÖZ' ün değerli katılımlarıyla TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen resmi tören ile kapılarını açtı.

Yurtiçi ve Yurtdışından Ziyaretçi Akını

Geçtiğimiz yıl yurtiçinden ve yurtdışından 50 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayanTÜYAP Samsun 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, modern tarım ve hayvancılığın ihtiyaç duyduğu her türlü donanım ve teknolojilerin ziyaretçilere topluca tanıtılmasını hedefliyor.Fuar da sektör temsilcileri ile tarım profesyonelleri bir araya getirilerek bölgenin ekonomisine katkı sağlanıyor. Başta Samsun olmak üzere, ülkenin dört bir yanından gelecek olan ziyaretçiler; sektördeki son gelişmeleri ve teknolojileri inceleme imkanı bulurken yeni iş bağlantılarına da imza atıyor.

Yükselen bir grafik gösteren Fuar'da; bu sene TÜYAP'ın yurt dışı ofisleri, Ticaret Bakanlığı Koordinatörlüğü ve Karadeniz İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde yapılan etkili tanıtımlar ile Cezayir, Irak, Sudan, Lübnan'dan yabancı alım heyetleri ağırlanacak. Yabancı ziyaretçiler ile katılımcı firmalara görüşme ortamı hazırlanarak önemli ticari anlaşmaların alt yapısı oluşturuluyor. Yurt dışı alım heyetleri ile yapılan görüşmeler sayesinde katılımcı firmaların yurt dışına açılmaları hedefleniyor.

Fuarın Onur Konuğu: Vezirköprü

25 - 29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Samsun 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda, Vezirköprü ilçesi bu yıl fuarın onur konuğu oldu. Fuarda Vezirköprü'nün tarımsal ürünlerinin tanıtılmasının yanı sıra Vezirköprü'ye özgü ikramlar da ziyaretçilere tattırıldı. Fuarda ayrıca 25 Eylül Çarşamba günü saat 14:00 'te Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak'ın da katılımı ile Kenevir Yetiştiriciliği paneli de gerçekleştirildi, ilçenin tarım potansiyeli hakkında ziyaretçilere bilgiler sunuldu.

Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Samsun 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı;25 - 28 Eylül tarihlerinde 10.00 ila 20.00 saatleri arasında, 29 Eylül Pazar günü ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BALIK AVLARKEN ELEKTRİK ÇARPTI!Önceki Haber

BALIK AVLARKEN ELEKTRİK ÇARPTI!

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN KRİTİK UYARISonraki Haber

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN KRİTİK UYARI

Yorum Yazın